Njega beba Zdravlje i briga za bebu Pogledaj proizvode Osobna njega Zdravlje i briga za mene Pogledaj proizvode Ljekarnički asortiman Zdravlje i briga za cijelu obitelj Pogledaj proizvode Bolnički asortiman Pogledaj proizvode Zdravlje i briga za sve

A leader in production…

GAUZE PRODUCTS

We are known for our use of top-quality raw materials in the production of various types of gauze and cotton wool, which are then used for medical purposes and in personal hygiene. What makes us stand out is the quality of the premium cotton we use to make our products.

COTTON WOOL PRODUCTS

The principal activity of Lola Ribar d.d. is the production of cotton wool and cotton wool products (cotton wool pleat, hospital-quality cotton wool, sanitary napkins, cotton pads, cotton buds, etc.) and the production of gauze and gauze products (all types of gauze, sterile and non-sterile dressing, abdominal pads, sets, etc.).

ZDRAVLJE I BRIGA

…za bebu!

NJEGA BEBA

…za mene!

OSOBNA NJEGA

…za cijelu obitelj!

LJEKARNIČKI
ASORTIMAN

…za sve!

BOLNIČKI
ASORTIMAN

…za bebu!

NJEGA BEBA

…za mene!

OSOBNA NJEGA

…za cijelu obitelj!

LJEKARNIČKI
ASORTIMAN

…za sve!

BOLNIČKI
ASORTIMAN

Mala beba nije mala briga stoga su linije proizvoda LO&LA i LOLATEN ovdje kako bih olakšale i majkama i bebama njegu najnježnije kože. Od duda, bočica do kupki, pudera i krema, koji su posebno prilagođeni bebama, naći ćete sve što je potrebno za zdravlje, njegu i brigu djece!

Osobna njega i higijena je ključna za dobrobit vaše kože. Vrlo je važno pronaći odgovarajuće proizvode za svakodnevnu primjenu. Vaša koža treba najnježniju njegu, a to je moguće pomoću Lolete, Lola, Loli, Lola Lady asortimana. U našoj ponudi pronaći ćete širok asortiman proizvoda za osobnu njegu koji će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama.

Jedna od najbitnijih stavki svakog kućanstva je kućna ljekarna. U njoj bi trebali posjedovati razne stvari, a ono što Lola posjeduje u svom asortimanu osmišljeno je za različite tipove kože. Vrhunska kvaliteta proizvoda koji se mogu primijeniti bilo kada i bilo gdje odnosi se, između ostalog, na: komprese, zavoje i neizbježne flastere.

Lola Ribar d.d. kao jedan od najstarijih proizvođača sanitetskog materijala na području Hrvatske može se pohvaliti širokim asortimanom proizvoda namijenjenim njezi pacijenata kako u bolničkom liječenju, tako i u kućnoj njezi. Sterilni i nesterilni proizvodi i setovi, komprese, zavoji, oblozi, vateni proizvodi kao i silikonski proizvodi te Manuka med su razlog zašto Lola Ribar prednjači u bolničkom asortimanu.

Pripremili smo posebnu ponuda setova koju smo oblikovali osluškujući želje upravo Vas! Poklon paketi za mame i bebe dolaze nam u dvije dimenzije te se u njima nalazi sve što je jednoj bebi potrebno za početak života. Prateći trendove tržišta i pazeći na ekološku komponentu, razvili smo biorazgradive i sterilne proizvode koji također dolaze u poklon paketu. Specifikacije poklon paketa nalaze se na samom proizvodu.

Naši partneri