Njega beba Zdravlje i briga za bebu Pogledaj proizvode Osobna njega Zdravlje i briga za mene Pogledaj proizvode Ljekarnički asortiman Zdravlje i briga za cijelu obitelj Pogledaj proizvode Bolnički asortiman Pogledaj proizvode Zdravlje i briga za sve

Lider u proizvodnji…

PROIZVODI OD GAZE

Prepoznatljivi smo po upotrebi najkvalitetnijih sirovina od kojih proizvodimo razne vrste gaza i vata koje se zatim koriste u medicinske svrhe te za osobnu higijenu. Zaštitni znak naše kvalitete je vrhunski najfiniji pamuk od kojeg proizvodimo naše proizvode.

PROIZVODI OD VATE

Osnovna djelatnost Lola Ribar d.d. je proizvodnja vate i proizvoda od vate (cik-cak vate, bolničke vate, higijenskih uložaka, kozmetičke vate, vatenih štapića i sl.) te proizvodnja gaze i proizvoda od gaze (svih vrsta gaza, sterilnih i nesterilnih kompresa, trbušnih marama, setova i sl.)

ZDRAVLJE I BRIGA

…za bebu!

NJEGA BEBA

…za mene!

OSOBNA NJEGA

…za cijelu obitelj!

LJEKARNIČKI
ASORTIMAN

…za sve!

BOLNIČKI
ASORTIMAN

Mala beba nije mala briga stoga su linije proizvoda LO&LA i LOLATEN ovdje kako bih olakšale i majkama i bebama njegu najnježnije kože. Od duda, bočica do kupki, pudera i krema, koji su posebno prilagođeni bebama, naći ćete sve što je potrebno za zdravlje, njegu i brigu djece!

Osobna njega i higijena je ključna za dobrobit vaše kože. Vrlo je važno pronaći odgovarajuće proizvode za svakodnevnu primjenu. Vaša koža treba najnježniju njegu, a to je moguće pomoću Lolete, Lola, Loli, Lola Lady asortimana. U našoj ponudi pronaći ćete širok asortiman proizvoda za osobnu njegu koji će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama.

Jedna od najbitnijih stavki svakog kućanstva je kućna ljekarna. U njoj bi trebali posjedovati razne stvari, a ono što Lola posjeduje u svom asortimanu osmišljeno je za različite tipove kože. Vrhunska kvaliteta proizvoda koji se mogu primijeniti bilo kada i bilo gdje odnosi se, između ostalog, na: komprese, zavoje i neizbježne flastere.

Lola Ribar d.d. kao jedan od najstarijih proizvođača sanitetskog materijala na području Hrvatske može se pohvaliti širokim asortimanom proizvoda namijenjenim njezi pacijenata kako u bolničkom liječenju, tako i u kućnoj njezi. Sterilni i nesterilni proizvodi i setovi, komprese, zavoji, oblozi, vateni proizvodi kao i silikonski proizvodi te Manuka med su razlog zašto Lola Ribar prednjači u bolničkom asortimanu.

Pripremili smo posebnu ponuda setova koju smo oblikovali osluškujući želje upravo Vas! Poklon paketi za mame i bebe dolaze nam u dvije dimenzije te se u njima nalazi sve što je jednoj bebi potrebno za početak života. Prateći trendove tržišta i pazeći na ekološku komponentu, razvili smo biorazgradive i sterilne proizvode koji također dolaze u poklon paketu. Specifikacije poklon paketa nalaze se na samom proizvodu.

Naši partneri